Grond container huren

 • Alleen onverdachte en schone grond
 • Zand
 • Aarde
Twijfelt u over een product en staat deze niet op de lijst? Neem gerust contact met ons op voor advies. 
 • Asbesthoudende of asbestverdachte materialen
 • Vervuilde of mogelijk verontreinigde grond
 • Klei
 • Bedrijfsafval
 • Gevaarlijk afval
 • Puin
 • Graszoden
 • Hout
 • Grofvuil
 • Groenafval
Twijfelt u over een product en staat deze niet op de lijst? Neem gerust contact met ons op voor advies. 

Container huren voor grond

Wilt u eenvoudig en snel een container voor grond huren? Arno van den Dungen Containers biedt goedkope en eenvoudige containerverhuur voor grondafval. De grond containers van Arno van den Dungen zijn er in verschillende formaten en worden bezorgd tegen een zeer scherpe prijs.

Zo bieden we bijvoorbeeld een grond container 4m³ of een grond container 6m³ voor de kleinere klussen. Maar voor de grootschaligere projecten bieden we grondcontainers van 12m³ of eentje van 14m³

Grond afvoeren

Heeft u een project waarbij uw grondwerk moet verrichten zoals het bestraten van uw oprit? Of het verzetten van grond in de tuin? Het huren van een grondcontainer is in deze situaties een stuk praktischer dan het zelf moeten vervoeren van de grond.

Maar welke grond-soorten mag u afvoeren in onze grond containers? Het gaat om de volgende toegestane materialen:

 • Onverdachte & schone grond
 • Zand
 • Aarde

Materialen die niet in de grondcontainers zijn bijvoorbeeld: asbesthoudende materialen, vervuilde grond, klei en puin (voor de volledige lijst van niet-toegestane materialen verwijzen we u naar de tabel bovenaan de pagina). 

Arno van den Dungen biedt aparte containers voor bijvoorbeeld het afvoeren puin, groenafval of houtafval. Weet u niet zeker of uw afval in de grondcontainer mag? Neem dan even contact met ons op per mail naar info@arnovddungencontainers.nl of bel naar: 0416-66 03 38.

De kosten van een container voor het afvoeren van grond

Het huren van een grond container bij Arno van den Dungen Containers kan tegen een scherpe prijs. De kosten hangen af van het formaat van de container. Wij bieden grond containers aan in verschillende maten, van 2m³ containers tot 16m³ grondcontainers.

Voor grond containers van 2m³ tot en met 16m³ variëren de prijzen van +/- €200 tot €900 (afhankelijk van BTW). U kunt de gewenste grond container eenvoudig in uw winkelmandje plaatsen. Voordat u de bestelling definitief maakt, krijgt u de exacte prijs van ons te horen.

De standaard huurperiode voor uw grond container is 4 weken, en deze is inbegrepen in de prijs. Mocht u de container langer nodig hebben, kunt u de huurperiode verlengen voor €1,50 per dag. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor het afvoeren van uw grond.

Verantwoord een grond container huren bij Arno van den Dungen

Bij Arno van den Dungen Containers vinden we het belangrijk om verantwoord om te gaan met het ingebrachte afval, zo ook voor grondafval. Wanneer u een grondcontainer huurt, zorgen we ervoor dat uw grond op een duurzame manier wordt verwerkt. Al het grondafval dat uit gehuurde containers binnenkomt, wordt zorgvuldig gescheiden en gecontroleerd. Schone grond wordt hergebruikt voor diverse toepassingen, zoals bouwprojecten en tuinlandschappen, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Wilt u zelf grondafval bij ons afvoeren? Dan bent u welkom in onze milieustraat in Hedikhuizen. U hoeft uw grond alleen te storten; wij zorgen ervoor dat het netjes gesorteerd en verwerkt wordt. Kies voor Arno van den Dungen te kiezen, en maak een verantwoorde keuze voor het milieu.

Veel gestelde vragen:

Hoe snel kan een grond container worden geleverd?

Wij streven ernaar om uw grond container zo snel mogelijk te leveren. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 tot 48 uur na uw bestelling leveren, afhankelijk van uw locatie en beschikbaarheid. Voor urgente leveringen raden wij aan om direct contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en aan uw wensen kunnen voldoen.

Kan ik een grond container huren voor zowel privé- als zakelijke projecten?

Ja, bij Arno van den Dungen Containers kunt u een grond container huren voor zowel privé- als zakelijke projecten. Het maakt niet uit of u bezig bent met een tuinrenovatie, een bouwproject of landaanleg, wij hebben de juiste container voor uw grond afvoer behoeften. 

Hoe lang mag ik een grondcontainer huren?

Bij Arno van den Dungen Containers kunt u een grondcontainer huren voor een standaard periode van vier weken. Mocht u de container langer nodig hebben, is het mogelijk om de huurperiode te verlengen tegen een vast tarief per extra dag. Wij zijn flexibel en passen ons graag aan uw behoeften aan, zodat u de tijd heeft die u nodig heeft voor uw project.