Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door het gewenste formaat container te selecteren, met daarbij de afvalstroom die u wilt afvoeren. Optioneel kunt u kiezen om bouwstoffen toe te voegen aan uw container (bijv. ophoogzand of grond). Wanneer u uw keuze heeft gemaakt vult u uw gegevens in en plaats u uw bestelling door met iDEAL te betalen. De afvalcontainer wordt op de door u gekozen datum bezorgd.

Wilt u de afvalcontainer op de dag van bestelling nog laten bezorgen? Dat kan! Plaats uw bestelling van maandag tot en met vrijdag vóór 12:00 uur en op zaterdag vóór 10:00. Hiervoor brengen wij wel €25,- extra bezorgkosten in rekening.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank. Geverifieerde zakelijke klanten kunnen ook op factuur een bestelling plaatsen.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container bezorgen. Onze chauffeurs moeten bij bezorging ruimte hebben om de container te plaatsen. Wij vragen u om op de dag van bezorging telefonisch bereikbaar te blijven, zodat we u bij eventuele vragen over de plaatsing kunnen contacteren.

U mag de container maximaal 20 cm boven de rand beladen. De container mag geen scherpe, uitstekende delen bevatten.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 07:00 tot 13:30 uur.

U huurt een container voor 4 weken huurvrij. Wanneer u de container langer nodig heeft brengen wij €1,50 toeslag per dag in rekening.

De afvalcontainer wordt op uw verzoek opgehaald. Dit verzoek kunt u eenvoudig via de website indienen door in het menu op de knop 'ophaalverzoek' te klikken en uw gegevens in te vullen. Nadat u het ophaalverzoek heeft ingediend, komen wij uw volle container zo snel mogelijk ophalen.

U kunt ook telefonisch een ophaalverzoek indienen door te bellen naar: 0416 – 66 03 08.

Wij zullen nooit een afvalcontainer zonder uw toestemming ophalen. Wilt u de container dezelfde dag laten ophalen? Dan brengen wij hiervoor €25,- extra ophaalkosten in rekening.

De afvalcontainer wordt geplaatst op de door u aangegeven plek in overleg met onze chauffeur. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele vergunningen.

Transport en Recycling Arno van den Dungen B.V. is een erkend leerbedrijf bij de SBB. Klik hier voor het certificaat

Heeft u nog een vraag?

Wij staan voor u klaar! Bel naar: 0416 – 66 03 08 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Eenvoudig en goedkoop een container huren?

Container bestellen