Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afvalcontainer bestellen?

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door het gewenste formaat container te selecteren, met daarbij de afvalstroom die u wilt afvoeren. Optioneel kunt u kiezen om bouwstoffen toe te voegen aan uw container (bijv. ophoogzand of grond). Wanneer u uw keuze heeft gemaakt vult u uw gegevens in en plaats u uw bestelling door met iDEAL te betalen. De afvalcontainer wordt op de door u gekozen datum bezorgd.

Wilt u de afvalcontainer op de dag van bestelling nog laten bezorgen? Dat kan! Plaats uw bestelling van maandag tot en met vrijdag vóór 12:00 uur en op zaterdag vóór 10:00. Hiervoor brengen wij wel €25,- extra bezorgkosten in rekening.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank. Geverifieerde zakelijke klanten kunnen ook op factuur een bestelling plaatsen.

Moet ik aanwezig zijn bij plaatsing van de afvalcontainer?

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container bezorgen. Onze chauffeurs moeten bij bezorging ruimte hebben om de container te plaatsen. Wij vragen u om op de dag van bezorging telefonisch bereikbaar te blijven, zodat we u bij eventuele vragen over de plaatsing kunnen contacteren.

Mag de afvalcontainer boven de rand beladen worden?

U mag de container maximaal 20 cm boven de rand beladen. De container mag geen scherpe, uitstekende delen bevatten.

Wat zijn de bezorgtijden?

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 07:00 tot 13:30 uur.

Wat is de huurperiode?

U huurt een container voor 4 weken huurvrij. Wanneer u de container langer nodig heeft brengen wij €1,50 toeslag per dag in rekening.

Wanneer wordt de afvalcontainer opgehaald?

De afvalcontainer wordt op uw verzoek opgehaald. Dit verzoek kunt u eenvoudig via de website indienen door in het menu op de knop 'ophaalverzoek' te klikken en uw gegevens in te vullen. Nadat u het ophaalverzoek heeft ingediend, komen wij uw volle container zo snel mogelijk ophalen.

U kunt ook telefonisch een ophaalverzoek indienen door te bellen naar: 0416 – 66 03 08.

Wij zullen nooit een afvalcontainer zonder uw toestemming ophalen. Wilt u de container dezelfde dag laten ophalen? Dan brengen wij hiervoor €25,- extra ophaalkosten in rekening.

Waar wordt de afvalcontainer geplaatst?

De afvalcontainer wordt geplaatst op de door u aangegeven plek in overleg met onze chauffeur. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele vergunningen.

Heeft u nog een vraag?

Wij staan voor u klaar! Bel naar: 0416 – 66 03 08 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Eenvoudig en goedkoop een container huren?

Container bestellen