Container huren in uw regio

Arno van den Dungen levert alle soorten afvalcontainers goedkoop en snel in verschillende regio’s. In onze webshop kunt u online een container huren en bestellen per regio tegen een hele scherpe prijs. U kiest de gewenste maat container met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult dan al uw adresgegevens in. Als laatste kunt u de container dan online betalen met internetbankieren (iDEAL). Hierna plaatsen wij de afvalcontainer in uw plaats op de door u opgegeven datum.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door het gewenste formaat container te selecteren, met daarbij de afvalstroom die u wilt afvoeren. Optioneel kunt u kiezen om bouwstoffen toe te voegen aan uw container (bijv. ophoogzand of grond). Wanneer u uw keuze heeft gemaakt vult u uw gegevens in en plaats u uw bestelling door met iDEAL te betalen. De afvalcontainer kan binnen één werkdag worden geleverd. Wanneer u de afvalcontainer op de dag van bestelling nog wilt laten bezorgen brengen we €25,- extra bezorgkosten in rekening. Ook dient u uw bestelling dan van maandag tot en met vrijdag vóór 12:00 te plaatsen. Op zaterdag vóór 10:00.
U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank. Geverifieerde zakelijke klanten kunnen ook op factuur een bestelling plaatsen.
Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren. Maar onze chauffeurs moeten wel ruimte hebben om de container te plaatsen. Wij vragen u om telefonisch bereikbaar te blijven op de dag van de levering, zodat we bij eventuele vragen over plaatsing u kunnen contacteren.
U mag de container maximaal 20 cm boven de rand beladen. De container mag geen scherpe uitstekende delen bevatten.
Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 07:00 tot 13:30.
U huurt bij ons een container voor 4 weken huurvrij. Wanneer u de container langer nodig heeft brengen wij €1,50 toeslag per dag in rekening.
De afvalcontainer wordt opgehaald op uw verzoek. Deze kunt u via de website eenvoudig in dienen door in het menu op de knop 'ophaalverzoek' te drukken en vervolgens uw gegevens in te vullen. Daarnaast kunt u ook telefonisch uw ophaal verzoek in dienen door naar het volgende nummer te bellen: 0416 – 66 03 08. Wij zullen nooit een afvalcontainer uit ons zelf ophalen zonder uw toestemming. Als u uw container wilt laten ophalen op de dag dat u uw verzoek indient, brengen wij €25,- extra ophaalkosten in rekening.
De afvalcontainer wordt geplaatst op de door u aangegeven plek. Container wordt altijd in overleg met de chauffeur geplaatst, waarbij de chauffeur ook kijkt of het verantwoord is om de container op die plek te plaatsen. U, als klant, bent zelf verantwoordelijk voor eventuele vergunningen.

Heeft u nog een vraag?

Wij staan voor u klaar! Bel naar: 0416 – 66 03 08 of laat een bericht achter via het contactformulier.